9 Temmuz 2016 Cumartesi

Ya Masallar Böyle Olsaydı 2

Gün biraz mavi olunca, bende mavi yazılar yazmak istedim.  Ve söz verdiğim masallar absürt paylaşımımın ikincisini yazmak için klavye başına geçtim. 
İyi okumalar...

   Bir gece aniden uyandım ve gezinmeye başladım. Bir gariplik vardı ortada. Biraz etrafı izleyince anladım ki insanlık uyuyor. Heyyy! "Uyanın yaaa" Siz uyurken neler oldu neler.


    Alaaddin sihirli lambasından çıktı bar bar gezer oldu. Pinokyo söylediği yalanlar yüzünden uzayan burnu ile kapılardan geçemez oldu.  Çirkin ördek yavrusu estetik ameliyat oldu, 2016 best-duck yarışmasında birinci seçildi. Pembe Panter hapse girdi. Peter Pan havada süzülürken uçağa çarpıp öldü. 



    Shrek yaşadığı bataklıktan sıkıldı ve boğazdan bir ev aldı. Gargamel derdinin şirinler değil mavi renk olduğunu anlayıp psikolojik yardım almaya karar verdi. Casper bir kapıdan geçmeye çalışırken hayalet avcıları tarafından yakalandı. Scooby doo "canavar avlamak için ölemem" deyip ekip arkadaşlarını bıraktı, şimdilerde gönüllü olarak bir kütüphanede çalışıyor. 

     Ağustos böceği çalışmaktan sıkılıp tatile gitti. Kırk haramiler çaldıklarını bir vakfa bağışlayıp umreye gitti, asmaktan kesmekten iyidir dedi. Örümcek adam ağ fırlatamaz oldu. Richo Rich iflas etti. Uykucu şirin kahve kazanına düştü. Cindirella onu giydiği ayakkabıdan tanıyan prense tokadı patlattı. 



     Kurbağa prens onu öpmeye gelen prensesi beğenmeyip kaçtı. Tazmanya canavarı tövbe etti. Şimdilerde boş boş dönmeyeyim deyip semazenlik için ders almaya başladı. Yani demem o ki. Yeter bu kadar uyku. Bakın saçma rüyalar görmeye başladın. Uyan artık. 



    Hayat biz uyurken kaçırdığımız anlardan ibaret.    Saygılar, sevgiler...

SHARE THIS

Author:

22 yorum:

  1. :)))))) Nefis. Ben bunları okurken bir yandan da aklıma "Yanlış Masallarla Büyüdük" alı bir iki yerde yayındaki çalışmam geliyor aklıma. Evet, doğru masalı bulduk :)))))))

    Ve çok teşekkürler Mavi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun ve yaptığın güzel yorumun için teşekkür ederim. Beni mutlu ettin. Ve Rica Ederim.

      Sil
  2. Bazı masallar çok cinsiyetçi değil mi? Prensle evlenip hayatı kurtulan kızlar var.Bence çıkarcılığı da öğretiyorlar.Ayrıca Adam onu sıfatından(surat) değil ayakkabının uymasıyla tanıyor.Eğer 43 numara değilse Dünyada aynı numara giyen kaç kadın var salak prens.Hasbelkader başka birini bulsa demek evlenecek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım okuman beni çok mutlu etti. Yorumun ayrıca gülümsetti. Ve kesinlikle o ayakkabı başkasına uysa deli prens başkası ile evlenecek. Masallar ne garip. Umarım 43 numara giyiyordur kız.

      Sil
  3. Olaylara bazen tersinden bakmak öğretici olabiliyor. Yazınız epey eğlenceli olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Biraz fazla ters oldu ama.Sürç-i lisan ettiysem affedin. :)

      Sil
  4. Ya çok şirinsin, severek okudum. 2016 best duck en favorim oldu. Kalemine sağlık sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuman ve beğenmen beni çok mutlu etti. Umarım eğlenmişsindir. Sevgiler. :)

      Sil
  5. ha haaaaa çok zekice bi düşünce buuuuu. tazmanyaya da bayılırıım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun için çok teşekkür ederim. Aslında bunu çevremdeki miniklere anlatıyorumdum. Birde yazayım dedim. Sevgiler. :)

      Sil
  6. Merhaba,

    Çok eğlenceli bir yazı olmuş gerçekten :) Gargamel'e iyi dileklerimi iletiyorum, psikolojik tedavi almaya karar verdiği için de ayrıca tebrik ediyorum. Helal sana Gargamel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun için çok teşekkür ederim. Gargamelin tedavisi iyi gidiyor. Umarım daha da iyi olacak. Eğlendiyseniz ne mutlu bana. :)

      Sil
  7. Sema, blogundaki içerikler çok güzel ama şu temayı değiştirip, seo açısından daha kaliteli şablonlar kullanırsan hem blogunun görünümünü daha güzel hale getirebilir hemde arama sonuçlarında ilk sıralara çıkarak hak ettiğin değere kısa zamanda ulaşabilirsin.

    Eğer değiştirmek istersen yardımcı olurum. Mail atman yeterli: http://www.portalblogger.com/p/iletisim-formu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye için çok teşekkür ederim. Fikirlerinize başvuracağım.

      Sil
  8. Çok eğlenceli bir makale olmuş. Kendi blogumada beklerim Sema :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğun için teşekkür ederim. Birazdan blogundayım. :)

      Sil
  9. Merhaba Sema, mavi benim de en sevdiğim tonlardan. Önce hakkında yazdığın tanıtımı okudum ve çok beğenip hemen geldim 😊Gelir gelmez de bu güzel, yolunu şaşırmış masal kahramanları ile karsilastim ☺ Hepsine de kahkahalarla güldüm. Çok güzel olmuş emeğine sağlık. Blogunu şöyle bir dolaştım çok güzel yazıların var kalemine saglik😊 Seni takibime aldım ziyaret etmek istersen bende seni ağırlamaktan mutluluk duyarım. Sevgiyle, sağlıcakla kal 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Blogunu hemen ziyaret ediyorum. Maviyi seven birini tanımaktan mutluluk duydum sevgiler.

      Sil
  10. Hahaa :) Olsun ben masalları seviyorum, hep iyiler kazanıyor. Blogunu takipteyim canım. Bana da beklerim gayrı ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ederim canım. Bende çok seviyorum masalları o yüzden bu kadar uğraşıyorum, kızdırıyorum. Blogunu ziyaret ediyorum şimdi. Sevgiler.

      Sil
  11. okurkan inanılmaz keyif aldım ve sesli güldüm teşekkürler yenilerini bekliyorum takibe aldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. Devamı gelicek inşallah. Sevgiler :)

      Sil