31 Temmuz 2016 Pazar

Bir Delinin Tümceleri

Kaydı başlattınız mı? Heh tamam. 
Sevgili psikopat arkadaşlarım ve doktorum öncelikle sizlere selam ederim.  Bugün hayatımda bir gariplik olduğunu fark ettim.
Yazamıyorum uzun zamandır. Dert anlatmaktan karamsar olmaktan halim kalmadı. Ruhum yaşlandı. Daha bir delirdim.

Aslında bu konudan bahsedeceğim biraz. Ya deliyim tamamda bende insanım. Severim, kızarım, sinirlenirim, özlerim, kıskanırım. Yahu duygularım var benim. Deliyim diye bu kadar yüklenilmezki. 


Hayatımda yolunda giden tek şey 1 yıl önce mp3 çalar almıştım. Çok sevdiğim bir kaç şarkı yüklemiştim. Ya onu kullanmadığım bir çantanın içinde buldum. Çok mutlu oldum. Geneli yeni gruplar ve alternatif müziklerden oluşuyor. Hepsiyle anılarım var şarkıların. 

Bu arada yeni şarkılarda keşfettim. Onları dinliyorum sürekli. 


Kısacası deli günlerim tekrar geldi. 

Oooo Aziz Bey'ler de buradaymış.  Yorgunluğum geçmiyor Aziz Bey.  Herkes terkedip gidiyor ama yalnızlığım beni bırakmıyor.  Gece olsun istemiyorum. Mavi ruhumu teslim edene kadar benimle olsun istiyorum. 
Farkında mısın Aziz Bey ne zaman senden bahsetsem bir hüzün kaplıyor etrafı. 

Her neyse bu mesaj sana değil Aziz Bey, bu kez geceye söylüyorum.  Eminim bu kaydı bir gün izlersin. Yada dinlersin. Aklımı darma duman ediyorsun. Sanki sana dokunmak yanan ateşe dokunmak gibi. Kızgın ve olabildiğine acı verici.

Sana bir sürü şiir yazdım. Çoğunu okumayacaksın. Anılar biriktiriyorum hiç gidilmemiş yerler ile ve hiç sevmemiş bir yürek ile. Sahi uyuda sabah olsun. Yahu mavi gelsin artık.  Buhranlı bir hal içindeyim. 



Ellerimi tekrar bağlayabilirsiniz doktor bey. Sanırım bir atak daha geçireceğim. Bir delilik var ortada. Maviyi yalnız bırakmış köşeden geceyi izliyor. Elinde olsa saçlarını okşayacak gecenin. Elinde olsa sona erecek bu hasreti. Ama kim bilir gece kimi düşlüyor hayalinde. 

Neyse doktor bu mesaj yeter ona. Kamerayı kapat lütfen. Birazdan köşeme çekilip, ettiğim duaları gözlerimle yollayacağım. Beni böyle derin görsün istemem. Atın beni bir köşeye doktor, yalnız bırakın birde, çıkın odadan, ışıkları da söndürme, gece yanımda sanıyorum. 
Bu arada doktor bana bir çay getir be!! Demli olsun,  Hadi eyvallah...



SHARE THIS

Author:

6 yorum:

  1. Bir Delinin Tumceleri güzelmiş. İnsanın kendisiyle böyle konuşmasını seviyorum. Aslında hepimiz böyle konusuyoruz kendimizle. Ama sen bunu yazma cesaretini gostermissin. Kutlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben normalden çok konuşurum kendimle. Herkesin kendisiyle konuştuğu fikrine katılıyorum. Yazmaksa deli işi. Güzel yorumun için teşekkür ederim. Sevgiler :)

      Sil
  2. Bence bu tümceleri bir deliden ziyade bir dahi yazmış...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah, yorumun beni utandırdı. Okuduğun için teşekkür ederim :) :)

      Sil
  3. Sen baya baya akıllı bir insansın bence. Zira hiçbir deli, deli olduğunu kabul etmemiştir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kabul edişimde delilikten aslında. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. :) :)

      Sil