30 Mayıs 2016 Pazartesi

Mavi Kız Değişiyor

mavi, blog yazısı, dertleşme, yaşamın içinden


  Bugün ilkkez sözümü tutamadım. Sanırım değişmeye başlıyorum. Biliyorum kötü olmamdan korkuyorsunuz. Bende yıllarca bundan korktum.

  Acaba birgün mavi beni terk eder mi? Bu soru kemiriyor beynimi. Tamam hiç istemeden bir kavga ettim, sinirlendim, üzüldüm ama çabucak geçti. Ne kin ne nefret kaldı içimde. Zaten tanımıyorumda.


  Cahil insana laf anlatmak zor ya hani, bilen insana anlatmak daha zordur aslında. İnce espiriler, gülmek için yapılmış herşey, sanki şahsına hakaret gelir insanların. Ben gülümsememi kaybetmek istemiyorum.

  Hayatta tabi ki kavgalar olur. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Ama hakaret düşük insanların başvuracağı bir yöntemdir. Ben en çok bunu yapanın adına üzülürüm.

  Neyse mavi zor bir gece geçirdi sanırım. Sol göğsü ağrıyor biraz. Yada ilkkez mi kırıldı bu kadar bilinmez. Ama mutsuz uyandı bugün. Solundan da kalktı.  Herşey üst üste geliyor.

Bu şarkı yüreğimi dinlendiriyor.


  Yine de dışarıda yağmur var ve yağmur sesi insanı dinlendiriyor. Sorun yok herşey normal ilerliyor. Siz benim olayları büyütmeme bakmayın,  kavgalar, sürtüşmeler olacak illaki. Ben doğacak güneşi bekliyor olacağım mutluluk için. Sen o kadar da bekleme. Bak kusursuzca yağan bir yağmur var dışarda.

SHARE THIS

Author:

2 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ben biraz aşırı tepki veririm olaylara. Birini üzdüğümü düşünüp günlerce uykusuz kalmışlığım var. Geçti, çabuk geçiyor.

      Sil